Продукти

Екрани голям форматмонитор

Серията LDX с LED подсветка са проектирани специално за широк кръг професионални приложения.

LCD екраните дават ясни, чисти и с точни цветове изображения, и осигуряват алтернатива или допълващи решения за визуализация в модерните контролни зали.

 

46" и 55“ HD екрани LDX-46/55 с LED подсветка са проектирани за използване в широк кръг професионални приложения. Тези екрани ви дават ясни и изображения с точни цветове в един тънък корпус. Освен висока резолюция са проектиран да има и дълъг живот. Те комбинира типичните ползи от течнокристалната технология (например ниски разходи за поддръжка), с ефективна LED подсветка, намаляваща нагарянето и оцветяването на изображението.

Широк ъгъл на гледане

Широкият ъгъл на гледане (178°) и голямата площ са полезни при съвместна работа, където детайлна информация се гледа от много участници.

Висока резолюция

LDX-46/55 изобразява много информация в точни и висококачествени изображения. Всеки източник може да се изобрази с висока резолюция, което намалява артефактите. В комбинация с матовия професионален LCD панел и функция Anti-Image Retention, LDX-46/55 дава ясни и чисти изображения, които осмислят използването на източници с висока резолюция.