Продукти

Видео стени със задно прожектиране

видео стена задно прожектиране

Гамата от видео стени със задно прожектиране се състои от серията OverView M и богатата на функции и напълно защитена серия продукти OverView O.

Видео стените на Barco са подходящи за малки, средни и голями контролни зали. Новата гама OSV, базирана на технологията от О серията, предлага голямо платно, без рамки на отделните елементи.

Серия OverView M

Серията OverView M предлага решение за малки и средни контролни зали с надеждност при цветовете, добро качество на изображението и по-висока яркост. Ползите от LED светлинните източници, като дълъг живот и ниска консумация на енергия се допълват от други иновации на Barco.

 

OverView MVL-721

Стандартна за индустрията 70” full HD 16:9 LED видео стена

Със серията OverView MVL Barco предлага гама екрани, които имат добре балансиран набор от важни функции, изпълняващи стандартните изисквания. Всичко това без компромис с качеството и с подход, който намалява началната инвестиция и оперативните разходи след това.

OverView MVL-721 е лесен за използване 16:9 LED прожекционен модул, който е проектиран да осигури стандартна яркост, детайлност и функции в пълна HD резолюция за малки и средни контролни зали. led модул

 

Ненадминат живот на LED модулите

Уникалната охладителна система на Barco чувствително намалява работната температура на LED-овете. Това не само удължава техния живот (>80,000 часа), но позволява постигането на по-висока яркост. По-дългият живот намалява оперативните разходи, а модерната LED технология осигурява с 30% по-ниска консумация на енергия от конкуретни продукти.

 

OverView MVL-721 се предлага с автоматичната система за калибриране, за да се осигури равномерност на цветовете и яркостта. Тази система функционира с модерен сензор, който непрекъснато измерва първичните цветове на цялата стена и нагласява бялата точка и цвета, когато е необходимо. В резултат на това се получават чувствително по-прецизни цветове на кубовете през цялото време на експлоатация. Освен това здравата конструкция прави подходящо използването на OverView MVL-721 в индустриални инсталации.

Серия OverView O

Серията OverView O видео стени е най-модерната на пазара в момента. Тези продукти имат много добра отказоустойчивост при всички критични компоненти, не само на LED-овете, но също така и на входовете. Нещо повече, с Overview O се решават някои от най-големите проблеми на видео стените днес, като позволяват да се използват 24/7 в критични приложения. След като са решени проблеми с прегряване на LED-овете, разлика в цветовете и ограничения в размерите, тези видео стени имат най-хладните процесори, най-топлите цветове и ярък екран на пазара в момента.

С трето поколение LED на Barco, видео стените осигуряват 33% повече яркост и 33% по-малка консумация на енергия.

Най-топли цветове кубове с преден достъп

Яркостта и цветовете на LED-овете може да се променят поради стареене, промяна на температурата и по-голям захранващ ток. Уникалната технология Sense6 намалява този ефект като следи постоянно яркостта и цветовете и ги коригира в реално време.

Компактни размери

OverView OL предлага дълбочина от само 45 см и преден достъп, което прави лесно изграждането на по-компактни видео стени. Екологичното влияние също е минимално, тъй като кубовете са произведени с материали, които се рециклират.

Софтуер за видео стени

Barco предлага пълно портфолио от надеждни, мощни и лесни за потребителя приложения за управление на вашата видео стена, контролна зала и други дейности.

Контролери за видео стени

TransForm фамилията контролери за видео стени позволява изобразяването на всякакъв вид видео и източници на данни, на всякаква видео стена.