Продукти

Мрежови решения

Мрежовите решения на Barco разпределят видео и данни по стандартна IP мрежа, за да ви дадат точна информация в реално време, независимо къде се намирате.

Цифрови контролни зали

мрежова контролна зала

TransForm N фамилията от мрежови контролери на Barco прави сътрудничеството и разпространението на информация лесно, сигурно и надеждно.

Кодиране, разпределяне и изобразяване

Мрежовата визуализация е най-простият и гъвкав начин за разпределяне и изобразяване на информацията на различни екрани. Просто свържете източник (камера, сензор, компютър и др.) към подходящо кодиращо устройство и ще получите видео, картина или данни в сигурна IP-базирана система. Стандартната инфраструктура на Интернет ще транспортира тази информация където желаете.

Разширяване без граници

Мрежовата система за визуализация е изцяло модулна. Допълнителни източници могат лесно да бъдат интегрирани, като просто се добави кодиращо устройство. Това прави системата напълно готова да поддържа нови видове сигнали или връзки.

Управление и сътрудничество

Това решение за контролна зала може да управлява много различни входове от стотици различни типове устройства, и да ги изобрази по начина, по който желаете – за различни оператори, сценарии или места. Като използват CMS, софтуера на управлението на контролните зали, потребителите имат пълен контрол над своите видео стени. Контролът може да се предава от един оператор на друг, но преди всичко хората виждат само това, което им е позволено и когато трябва да го видят.

Разпространение навсякъде

Независимо къде трябва да бъде разпространена медийната информация, дали в операторската зала, район, град или където и да е, TransForm N фамилията мрежови контролери на Barco ще я достави. Никога преди сътрудничеството не е било толкова лесно.

Цифрова операционна зала

цифрова операционна

По-гладък работен процес чрез мрежова интеграция

OR-over-IP Nexxis за операционната зала е изцяло IP базирано решение за разпространение на картината в операционната зала. Структурата на системата е проектирана специално за уникалните изисквания на хирургичната зала, например висококачествена картина, много малко закъснение и комуникация в реално време.

Картини без атрефакти

Nexxis разпределя в некомпресиран формат видео, графики, аудио и компютърни данни по IP мрежата в операционната зала и дори между хирургичните екипи.

Почти нулево закъснение

Докато повечето системи за видео разговори внасят закъснение от поне 15 до 20 милисекунди, Nexxis предава картините значително по-бързо, като осигурява отлична координация между окото и ръката.

Гладка настройка

Всички се нуждаят от универсален метод за настройване на техниката в операционната зала. И тъй като тази цифрова система е IP-базирана, тя може да се управлява дистанционно, за да се намалят времената за настройка и да се подобри използването на залата.

• Няма сложни конфигурации

• Автоматично откриване на устройствата

• Plug and play

• Дистанционна поддръжка и ъпгрейдване

Сътрудничество в реално време

Висококачествено аудио и видео могат да се споделят по всяко време на хирургичната процедура, като се дава възможност за перфектна комуникация с други операционни зали в реално време.

Изпълнение, устойчиво в бъдещето

Nexxis предлага гъвкава и лесна за надграждане платформа, за лесно внедряване на нови технологии и бърза реакция спрямо променящите се виртуални изисквания към операционните зали.