Продукти

LCD видео стени

Професионалните LCD екрани на Barco са идеалното решение при мозаечни видео стени, в малки до средни контролни зали.

Серия OverView

Серията OverView се състои от 46" и 55" LCD екрани с LED подсветка, съчетаващи висока яркост и широка гама цветове с много малка рамка, за изграждане на цялостното изображение.

Серия OBLXoblx видео стена

OBLX е свободно стояща структура с LCD екрани, която позволява на потребителите да поставят стената където пожелаят. По тази причина OBLX може да се постави в заседателни зали, лобита, аварийни командни центрове или дори изложби и магазини.

Свободно стоящата структура се предлага в конфигурации 2x2 или 3x1 екрана. С помощта на допълнителни устройства стената може да се увеличава хоризонтално без ограничения.

Серията OBLX е подходящ избор при бързи и гъвкави инсталации на LCD видео стени благодарения на иновации като крак, който се използва като 19“ рак за монтаж на устройства.

Софтуер за видео стени

Barco предлага пълно портфолио от надеждни, мощни и лесни за потребителя приложения за управление на вашата видео стена, контролна зала и други дейности.

Контролери за видео стени

TransForm фамилията контролери за видео стени позволява изобразяването на всякакъв вид видео и източници на данни, на всякаква видео стена.